21/2 -14


Ett utplock från mobilkameran

Hörde just hur det surrade i kylskåpet, regndroppar smattrar till på fönsterbläcket. Båda barnen sover lunchvila, C jobbar. Bara lilla Maja som ibland hostar till i vaggan. Ja fy, när ska den lilla stackarn få bli frisk? Hon var frisk de 1,5 första veckorna i sitt liv, sen har hon åkt på två förkylningar och den senaste har hållt i sig länge nu. Lova blir ju frisk efter sisådär 4 dagar och störs inte allt för mycket av att vara förkyld. Maja med sina trånga små, små gångar blir ju genast täppt och får det jobbigare att äta. Vår, solsken och friska barn. Det är vad jag önskar!

Men nästa vecka blir nog en "inomhusvecka". Lova fick sitt 18-månaders vaccin i tisdags när vi ändå var där och vägde Maja. Och med just det vaccinet kommer symtomen först efter 7-10 dagar, som feber, ledvärk, öm hud och möjligtvis utslag. Pust! Lova har ju åkt på feber efter alla tidigare vaccin så det räknar vi nästan med nu också. Bara den håller sig under 40 grader så att man slipper bli orolig. Vid 1-års vaccinet låg hon över 40 många gånger, usch det är hemskt!

Men än är alla feberfria och i eftermiddag tänkte jag ta mig en tur till IKEA, har ett litet projekt på g till barnen, eller mest till Lova för tillfället:) Får visa en bild på allt när det är klart. ÄLSKAR verkligen att pyssla till barnen!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0