Fortsätter med lite sköna klipp ifrån tuben;)


Assköna pingviner!


Getingberget 13/10 -11









I förmiddags blev det ännu en liten åktur för Maja o mig. Först åkte vi till jobbet och hämtade lite kläder som jag beställt av en kollega, eller ja kläder, varsina underställ till C o mig. Efter det åkte vi vidare upp mot Getingberget. Maja fick äta sin frukost/lunch på klipporna medans matte fick sola sig en stund. Det var sååå skönt:)

(Ska även passa på att tipsa om maten som Maja fick. Färskfoder gjort på 100% kyckling. Ser ut som riktig färs och Maja ääälskade det! Vom og hundemat heter märket och säljs i frysta korvar)





Martinas asiatiska klassiker / Morgonpasset i P3

Gick in på Morgonpassets hemsida och hittade en kategori som hette Martinas Kokbok. Haha ja man måste bara älska det!!! Här nedan är ett utav Martinas salivutsöndrande recept;) På denna länk hittar ni mer.


Martinas asiatiska klassiker



Foto: Martina Thun

Du behöver:

Pasta

Fiskpinnar

Ketchup

 

Såhär gör du:

Koka pasta

Stek fiskpinnar

Blanda pasta och fiskpinnar

Spruta ketchup, blanda och NJUT!

 

 


Mariebergsskogen 8/10 -11







Lördag 8/10 -11

Kom just hem ifrån en liten tur med racern och hunden. Christoffer jobbar tills sent ikväll så vi passade på att åka runt lite. Känns fortfarande ovant att åka själv, men jag gillar det!  Idag åkte vi iallafall runt på Hammarö och tog en promenad på spåret vid Knappstavägen vilket Maja uppskattade. Och haha ja hon är ju en dröm att åka bil med den hunden, sitter så fint på en filt i baksätet:)

Och nu är det lunch som står högst upp på schemat och efter det blir det möjligtvis en till promenad. Solen bestämde sig nämligen för att titta fram NU när vi väl kommit hem, ;)



En sån där som man bara vill mysa med i evigheter


:)



Skåda!

Här är den största anledningen till att jag inte skrivit på länge, har nämligen varit på en intensivkurs för körkort. Och ja, det var värt all möda och besvär för nu har jag ÄNTLIGEN fått körkort:) Gjorde teoriprovet på kursens sista dag och gjorde uppkörningen onsdagen efter. Så fort gick det verkligen. Men att ha det så intensivt var verkligen det rätta för mig. Hade aldrig ha suttit här med körkortet annars.

Så jag känner mig väldigt tillfreds. Ännu ett mål i mitt liv som kan bockas av.


RSS 2.0