Tisdag 30/8 -11Ja hehe, ikväll/i natt ska jag på 'äventyr'.
Har nämligen lovat de goa människorna på Djurskyddet att hjälpa dom.

Ska vara burvakt,
eller ja, det jag ska göra är att kolla en bur ikväll, och se om det sitter nått stackars djur i den. För ja, sommar innebär ju naturligtvis massvis av hemlösa katter. Katter som antingen är vilda eller frisläppta av människor som tröttnat på dem.

Så när de ändå skulle sätta en bur några kvarter ifrån oss så kan man lika gärna hjälpa till. Men får erkänna att man nog kommer vara nervös. Hoppas ju såklart på att de får tag på katterna, samtidigt som man en smula hoppas på att den är tom.

Spännande blir det iallafall!


Rustar inför vargavinter


Imorse var det riktigt kallt när Maja och jag åkte mot jobbet. Mindes vintern i fjol, brr. Så ja, kanske var det de jag hade i minnet när jag just beställde hem en ny vinterjacka. Hoppas på att den är lika fin i verkligheten som på bilden. Men en ny kändes väldigt behövligt, den jag har/har haft i många, många år är rätt sliten efter alla turer i skogen & på hästryggen. Lera, svett, tårar & hästdräggel;)Måndag 29/8 -11

Ja när jag endå orkar lägga in en bild kan jag lika gärna skriva en rad.

Bloggandet blir liksom inte av nu för tiden, tid, visst det har jag. Lust, hm ja det är nog det de händer på. Dagarna ser även rätt så likadana ut nu för tiden. Vilket jag iof trivs med. Har alltid gillat vardagslunket, rutinerna.

Och denna dag sticker inte ut ifrån mängden. Maja var som sagt med på jobbet och förgyllde min dag. Efteråt gick vi av lite tidigare och svängde in på barkstigen in mot Mariebergsskogen. Luffsade runt bland löven, vattnet och solstrålarna. We like!

Och nu väntas några turer ner till tvättstugan och soffhäng kl. 20.00, Robinson:D


Mördarflugan


En rädd jycke som tycker att vi kan åka hem


Haha, ja hon är att konstig min hund.

Hon låg som vanligt i sin korg/kartong på jobbet och helt plötsligt flyger hon upp. En fluga!!! Haha ja en liten stackars fluga surrar runt hennes huvud och ja visst råkar jag ha en hund som är rädd för just flugor. Hon hoppar ur sin bädd och springer fram till min väska som ligger på golvet, lägger sig i den så gott hon kan och slänger krajsna blickar mot mig.

Skrattade gott åt detta ett bra tag!


Tisdag 9/8 -11

Hej igen,

Ja nu är första stunden på länge
som jag känner att jag faktiskt har tid att blogga. Livet går i närmare 190km/h, mest pgr av jobbet. Vi är just nu i en period då det är för lite folk på plats och alldeles för mycket att göra. Ja te.x den här veckan då vi bara är 3 personer på plats. Men allt går en kortare period, känns bara töligt för oss på kundtjänst som får alla galna bridezillas nafsande i hälarna;)

Annars är allt OK. Är lite seg & sliten men glad ändå.

Just ja, i fredags skedde det, Christoffer och jag gick äntligen på Harry Potter. Och sicken film!? Fällde många tårar under de två timmarna, och ja jag behöver väl knappt nämna den scenen då Snape dör, snyft snyft.

Ja den filmen får jag faktiskt säga
är den absolut bästa. Satt i min stol och önskade så innerligt att den aldrig skulle ta slut. Men det glada slutet gjorde ändå att det kändes okej att resa sig upp och gå därifrån när den var slut. Lyckliga slut is the shit!:)

Och extra roligt var ju såklart att Christoffer gillade den också.

Och ja, nu då. I ärlighetens namn väntar jag bara på att boksuget ska falla in igen. Förnekar väl kanske att serien om Harry är slut, genom att börja om igen. Men varför inte liksom;)


Bilder: KryssningBilder: Fiske i Villingsberg
Tisdag 2/8 -11

Aaaaaooouu, min kropp plågar sig själv. Fick urinvägsinfektion i lördags och när värktabletterna inte verkar är det ett rent helvete. Kroppen säger åt urinblåsan att pinka non stop, vilket min hjärna inte håller med om eftersom det gör nått så fruktansvärt ont. Men har nu äntligen fått pencilin mot detta så att man kan börja leva normalt igen.

Så ja, min lilla semester blev inte riktigt som jag tänkte mig. Trots att vi verkligen hade det superbra!

I lördags åkte jag & Maja som sagt till Karlskoga och fiskade med pappa & Max. Både pappa & jag älskar friluftslivet så vi trivdes som fisken i vattnet. Och ja jag tror Max gillade det tillslut han med, sen var det ju bara han som fick fisk så stolt blev han minst sagt.

Och båtresan blev väldigt lyckad den med:) Det var riktigt roligt att få vara med gänget igen, barnen skötte sig galant och vi hade fint väder hela resan. Tänkte sätta in ett par bilder sen när tid infaller.

Men nu ska jag ta och kurera mig framför tv:n och ta ännu en värktablett.

RSS 2.0