Lova 12 månader

Så blev hon 12 månader, lilla trollet<3 Så stor men fortfarande så liten.
 
Hon har fortfarande väldigt stort närhetsbehov men det känns som att "koalaperioden" börjar släppa. Det tackar min kropp för;) Ska bli intressant att se hur hon växt på ettårskontrollen om ca två veckor, det känns som att hon blivit så lång.
 
Nu för tiden har vi minskat hennes sömn på dagen till en gång. Brukar bli en vila på två timmar vid kl 11 på förmiddan. Får hon sova två gånger går det inte att lägga henne förrän vid kl 21 på kvällen och då med stret och protest. Nu somnar hon snabbt när hon får vällingen vid kl 19. Hon är inte heller för trött innan dess utan det har varit perfekt! Vaknar iof fortfarande på natten, tidig natt är det pgr av att det är så varmt trots hon bara sover i t-shirt och alltid utan täcke. I bara blöja sover hon jättedåligt tyvärr. Så det är nog inte bara mamman som längtar till hösten:)
 
Pratar gör hon ej, mer än bebisspråk då. Men förstår massa när vi pratar med henne. Säger iof NEJ!!! när vi ska byta blöja, det är INTE poppis just nu;) Gå är kul när man får hålla i någons händer, men inte själv. Hon har stått upp själv enstaka sekunder, sen kommer hon på sig själv och sätter sig. Tokan!
 
 
Denna månad har jag lärt mig detta:
 
- Vad vovve, kisse och fågel är. Blir superglad när vi stöter på någon ute.
 
Detta gillar jag:
 
- Musses klubbhus på tv
- Gröna sura äpplen
- Boken om alla djur
- Gunga
 
Detta är inge roligt:
 
- Byta blöja, a la brottningsmatch
- Klä på sig kläder
 
 

Vecka 16 (15+1)

 

Barnet

 

Fostret är nu en liten minibebis som du skulle kunna hålla i en hand. Navelsträngens fäste flyttar ned på barnets mage för att hamna på rätt plats. Fingrar och tår är tydliga. Barnet är cirka 11 centimeter och väger cirka 80 gram.

 

Mamma

 

Några få kvinnor, framför allt omföderskor börjar känna sparkar redan nu, men det kan också dröja flera veckor till. De känns som ett sprattlande grodyngel och kan lätt blandas ihop med gaser och tarmrörelser. Stanna upp och känn efter och lär känna barnets rörelser. De blir mer och mer tydliga. Din kropp fortsätter växa och midjan försvinner mer och mer. Ditt hjärta pumpar runt en större blodmängd än vanligt vilket kan göra att du lätt blir andfådd.

 

Egna tankar:

 

Lilla mini är hyffsat lugn med sparkar, men det är fortfarande svårt att jämföra med hur Lova var, iaf så här tidigt. Men de få jag får känna av per dag (eller snarare hinner känna av) är ljuvliga<3

 

Igår på storasysters 1-års dag gick många tankar till det där med förlossning. Både på hennes och att vi faktiskt ska uppleva det igen. LÄNGTAN! Jag längtar så mycket och det är ju så långt kvar när man tänker på att en hel höst ska gå och någon månad av vintern. Men veckorna bockas av rätt snabbt ändå. Om ca tre veckor är det ju redan dags för rutinultraljudet. Då har vi fixat barnvakt så att C kan vara med under hela undersökningen.

 

Men veckan som gått har varit bra, mindre värk i bäckenet. Ja annars är det inte mycket nytt. Vi rullar på!

 

 


Kalas

Nära och kära, tårta, kakor, massa paket och ett barn som tyckte att det var toppenkul! Det blev en trevlig dag trots att det blev hejdundrans varmt här hemma med runt 15 gäster och fuktigt väder. Ja tänk att det blev näästan likadant väder detta år. När Lova föddes var det varmt, molnigt och regn, på kvällen började det sen åska. Nått som Christoffer minns starkt då han tvingades lämna oss över natten och promenera hem i det vädret. Stackars...
 
Bjuder iaf på lite bilder som L's farmor till största delen tagit.
 
 

Ett underbart år med dig min älskade dotter

 

Lova Ellen Majgren

 
28 juli 2012 kl 07.21
Stunden vårat liv började
 
Ett år av våra nya liv som föräldrar har gått och antagligen är det det svåraste vi någonsin kommer ha gett oss in på. Men samtidigt är det det absolut lättaste i hela världen! Ett liv utan dig mitt älskade barn existerar inte. Du gör mitt liv. Och jag lovar att jag för varje dag i resten av mitt liv ska försöka visa dig hur mycket jag älskar dig.
 
Min nu mer största uppgift i livet är att berika ditt liv.
Jag vill visa dig hur gott regnet luktar en sommarkväll, hur vackert det kan vara att beskåda en solnedgång, hur det känns att klara av någonting som man först trodde var omöjligt och hur skönt det är skratta tills man får träningsvärk i magen.
 
För du har visat mig livets mening och tillsammans med din pappa och ditt kommande syskon ska vi upptäcka världen tillsammans.
 
 

Ett år sedan

Ja vid den här tiden för exakt ett år sedan låg vi på förlossningen och mätte ctg. Strax innan vi blev hemskickade i väntan på värkar.

Vattnet hade gått på morgonen och väldigt exakt 24h efter det föddes världens bästa Lova!

Det är svårt för en hormonstinn mamma att hålla tillbaka tårarna när man tänker på den dagen. Bästa dagen i hela mitt liv! Och tänk att vi snart får möjlighet att uppleva det igen:')


Blåbärsskog och slappt under äppelträdet

 
Efter numera Lovas enda vila på dagen gav vi oss ut på jakt efter blåbär. Och visst fanns det bär. Och hade det inte varit för alla monstermygg, det klibbiga vädret och ett barn som tyckte att det var dötrist, hade det nog blivit mer än drygt en näve full.
 
Så vi körde all in på skuggan istället. Under ett äppelträd låg filten bra och Lova fick smaka på några av de suraste äpplena jag ätit. Men hon mmmm:ade och tyckte att det var supergott. Hehe damen som föredrar syrligt framför sött, må hända därför hon ratar banan.
 
Gosigaste foten. Inte kan man gissa att hon bara åt två blåbär, de små hamnade både på foten, låret och i munnen;)
 
 

Exakt ett år sedan

 
Den här bilden till det här inlägget la jag upp på bloggen den 21/7 förra året, en vecka innan Lova kom till världen. Haha tänk att jag skulle sitta här exakt ett år senare gravid igen:P Hade jag ALDRIG gissat på då!
 
 

Vecka 15 (14+0)

Dagens mage som inte ändrats så mycket sen sist
 

Barnet

 

Fostret kan suga på fingrarna. Huden är fortfarande mycket tunn. Barnet börjar lagra kalcium för att utveckla skelettet. Fostret har i princip formats färdigt. Även ansiktet är klart och tydligt, men öronen utvecklas fortfarande lite. Barnet kan hicka. Om du känner fosterrörelser nu kan det kännas som regelbundna tickningar i magen som pågår i några minuter.

 

Mamma

 

Eftersom fostret lagrar kalcium kan du under den här perioden bli sugen på mjölk. Drick gärna mjölk både nu och senare. Hjärtkapaciteten ökar för att klara syretillförseln till både dig och fostret. Fram till och med vecka 32 kommer hjärtats kapacitet att öka med 30 - 50 procent. De flesta har nu vuxit så mycket att kläderna börjar bli för trånga. De flesta kvinnor pendlar under den här tiden av känslor mellan lycka och förtvivlan. Reaktionerna kan vara häftiga, ungefär som tonårstidens humörsvängningar. Tankar och fantasier om barnet är vanliga. Många drömmer mycket nattetid och minns ofta drömmarna bättre än annars. Det är inte ovanligt att man blir mer skrockfull än vanligt och känner behov av att besvärja och gardera sig för att något går galet.

 

Gravid igen:

 

Många kvinnor som har barn tidigare tycker att de ägnar barnet i magen för lite uppmärksamhet, vilket skapar skuldkänslor. Det är naturligt att inte vara lika uppfylld av sin graviditet när det samtidigt finns äldre barn att ta hand om. Njut när du kan och hinner. Läs mer om att vara gravid igen.

 

Egna tankar:

 

Pick, pick, pick. En liten filur som antagligen tar i med alla krafter i de små buffarna:) Underbart! Känner det nu dagligen och speciellt om jag lägger handen på magen. Det är så obeskrivligt mysigt!

 

Höften och svanken fortsätter att bråka titt som tätt. Speciellt när jag är ute och går. Men ännu kan jag inte säga att det gör ont utan mest småvärker. Utöver det mår jag tipptopp! Magen är mindre svullen vilket är väldigt skönt.

 

Ja visst är det annorlunda att vara gravid igen. Har inte samma tid för att bara sitta och fantisera om barnet, som med Lova. Då var det allt jag tänkte på. Det är ju inte heller så mycket som ska planeras inför nedkomsten. Vi har ju redan alla bebissaker som krävs, förutom ny vagn. Men namn är ju något som krävs planeras. Skulle vara skönt att ha fler klara alternativ den här gången. Lova fick ju vänta drygt två veckor på sitt namn;) Än så länge har jag tre flicknamn på topplistan och ett pojknamn. Det där med pojknamn är så nytt då vi ju inte ens funderade på det med Lova, vi visste ju att det var en flicka. Känns väldigt spännande att nu inte veta vad det blir för kön.

 

 


Längtar efter pappa? ❤


18/7 -13

Lova och jag kom just hem ifrån stranden och det dröjde inte många minuter innan hon ville sova. Det tar på krafterna att bada och gräva i sanden.

Men inte känner jag mig ensam. Har underbart sällskap av mini<3 När mamma lägger sig ned är det klart man vaknar till:) Helt otroligt egentligen att den där lilla, lilla bebisen på dryga 9-10 cm kan kännas. Verkligen underbart och något jag aldrig kommer att tröttna på. Att bära att barn är verkligen något magiskt!

Annars har vi varit i bakartagen idag. Lova hjälpte så gått hon kunde och rev ut allt i nedersta kökslådan. Tack tack;) Så nu ligger både tårtbottnar och kakor i frysen och väntar på Lovas födelsedag. Framtidsförhållning och planering är a & o. Haha sen är jag ju ett kalasfreak som sagt;)


Hej älskade mini

Åh jag är helt salig! Låg just och rätade ut ryggen i sängen efter att ha lagt Lova. Och när jag kände på livmodern som tydligt känns och sticker upp som en kulle fick jag mig en ytte pytte liten buff. Men den lille lille buffen, som andra antagligen inte skulle känna av fick mig att hoppa högt!

Lycka!!!

Är 100% säker på att det var mini och inte någon tarm som tjivades.

Kände Lova första gången i början av vecka 15 och nu den här gången i mitten av vecka 14.

Åh! Blir inga problem att fördriva kvällarna nu mera.


Ops

Ja det skulle visst stå 16/7 ist för 15. Datum hit och dit;)....


15/7 -13

Lite uppdatering nu när L ligger och vilar. Dagarna, veckorna går så snabbt. Om några dagar blir trollet 1 år. Jisses!

I helgen var vi iaf på släktträff på C's sida. Brännboll, tipspromenad och grillning. Mycket trevligt att träffa alla igen och nu på lördag blir det dags igen då C's pappa firar 50-års dag. Så skönt att vi har en resesäng åt Lova där, förr kunde hon ju ligga nästan överallt och sova, tiden då hon låg still om hon vaknade:)

Lova och jag har även hängt lite på stranden och så även idag. Sjukt kul tycker L. Skönt tycker mamman, glad bebis är bäst i alla lägen. Börjar bli riktigt slitigt för kroppen med att bära på den 'lilla' koalan här hemma. Är vi ute är hon mycket mer självständig, får man pusta ut lite. Tror tyvärr att jag kommer få mer problem med kroppen denna gång. Kan redan nu hoppa till ibland för att det hugger till i bäckenet. Men bara L lär sig att gå tror jag att det kommer gå bättre. Haha lära-gå-vagnen står inbjudande på vardagsrumsgolvet dygnet runt nu för tiden. Kanske lockar det tillslut fram lite intresse i damen.


Vecka 14 (13+0)

Dagsfärsk bild
 

Barnet

 

Fostrets kroppsdelar är nu så tydliga att man till och med kan se vilket kön det har.

 

Fostret rör på sig i fostervattnet.

 

Mamma

 

Den trötthet du känt i början av graviditeten kan börja avta och du börjar känna dig piggare igen. Huden på magen tänjs ut. Hos många gravida kan en mörk strimma, kallad Linea nigra, synas mitt på magen. Den beror antagligen på hormonella förändringar och brukar oftast blekna bort när barnet är fött för att försvinna helt efter något år. Undvik att sola under graviditeten eftersom det är lätt att få pigmentfläckar.

 

Bröstvårtorna och området runtomkring bröstvårtorna kan bli mörkare. Din livmoder är nu ungefär lika stor som en grapefrukt. Är det andra eller tredje graviditeten kan du uppleva att magen är större än första gången. Uppdatera din familj hela tiden om hur du känner dig så de kan stötta och hjälpa dig.

 

Egna tankar:

 

Och vi mår fortsatt lika bra! Inga besvär alls utom att det ibland ilar/hugger till i bäckenet när jag burit Lova mycket. Men jag håller tummarna stenhårt för att jag slipper foglossning även denna gång, det tillåter inte min vardag;)


I veckan var vi ju som jag skrivit på ultraljud igen:) En livlig krabat som spjärnade emot med ben och rumpa, redan trångt där inne;)?

 


V 13 mätt tillstånd

Haha!! Ja den där klumpen kan nästan mäta sig med förra gångens 20-veckorsmage. Men så var det god mat ikväll också:P


Underbar dag

Ja det har det verkligen varit! Eller förmiddan spenderades på vårdcentralen. Det var ju lite mindre underbart.

Vi misstänkte att Lova fått öroninflammation igen då hon är känsligare över det normala, vaknar på natten och gråter (brukar hon aldrig göra) Men läkaren sa att båda öronen var så fina och friska så. Däremot var hon övertygad om att det är tänderna som gör ont. Hon rekommenderade starkt ipren/alvedon inför nätterna. Så olika det är med läkare, vissa ordinerar smärtstillande hej vilt medan andra säger att man BARA ska ge i värsta fall.

Men gav henne inget nu, inatt sov hon helt ok! Så vi hoppas på det inatt med. Är också en av dom som helst inte ger tabletter i onödan, gäller även till mig själv.

MEN! En fin dag blev det sen:) Lova och jag gick till stranden efter lite vila. Lagom varmt i luften men lite för kallt i vattnet. Men vid strandkanten trivdes vi bra och ett tu tre var ungen nakenfis och kröp runt i vattnet. Haha ja som hon trivdes! Ingen badkruka där inte:) Lite lek i parken och daglig visit av djuren blev det sen.

Nu sover lilla sälen och C är ute och fiskar. Känns som att det kommer bli många turer till sjöss för familjen i framtiden. Jag pustar ut och klappar lite på mini. Längtar så tills man kan känna små buffar. Små påminnelser om att den faktiskt finns med i vår intensiva vardag. Det är så lätt att glömma bort när man mår så bra.


KUB

Det är alltid lika fantastiskt att se sitt barn på ultraljud. Så häftigt!

Och idag var det tid för kub-test, något som vi även gjorde med Lova. Lika bra resultat fick vi nu som då, låg risk för kromosomavvikelser.

Mini var oerhört aktiv under undersökningen. Sköterskan hade lite svårt att mäta allt då den lille snurrade runt och ändrade läge hela tiden:P Vid två tillfällen fick jag hjälpa till och skaka runt på kroppen så att den skulle vända. Man såg hur de små benen trampade runt och tillslut la den sig tillrätta på moderkakan:)

Den 20/8 fick vi tid till rutinultraljudet, så långt borta! Längtar efter att få ett datum för beräknad födelse, ingen har sagt nått mer än mitten av januari, vilket ju kan vara rätt många dagar. Blir ju även intressant att se vilken vecka man är i;)


Vagntankar

En 1,5 åring plus en nyföding. Japp syskonvagn blir ett måste. Även om jag kan tänka mig att Lova då hellre går själv så blir även den mest energiska ungen trött ibland.

Och även om det är i det tidigaste laget har vi nog bestämt oss för en vagn. Carena double swing. Där mini kan va i liggkorgen vänd emot mig och Lova kan sitta framåt. Det enda negativa är att när mini blir för stor för korgen tvingas man sätta den framåtvänd redan då. Men ett toppentips jag fått är att köpa till en sele som man sätter fast i liggkorgen och bullar upp med kuddar bakom ryggen. På det sättet kan mini sitta upp i korgen, vänd emot mig. Lite så som Lova satt i sin förra vagn innan hon blev tillräckligt stor för sittdel, funkade skitbra och hon var ju hur nöjd som helst!

Men inköp får vänta till hösten. Vagnen är rätt förekommande på köp och sälj sidor så jag är inte orolig att inte hitta en när det är dags. Det är mycket syskonvagnar till försäljning över lag. För plats kommer den att ta, trots att den är mindre än vad man tror.


Lata sjökon och koalan

Bröööl! Lyftkran tack! Ni vet den där känslan när kroppen nästan domnar bort. Kan.inte.röra.benen. Sängen känns mil bort, välling ska förberedas och tänder ska borstas. Haha världsproblem.

Så ja idag känner jag att vi kan stryka det där med att vara piggare. Lat är mitt tilltalsnamn för stunden. Christoffer satsade rätt och åkte ut och fiskade nu på kvällen. Han är ju väldigt stark och jag vet att han (ännu) orkar bära mig ;P

Och lilla Lovi då. Henne kan vi nog kalla för koalan idag. Eller om hon fick bestämma skulle hon sitta som en liten leverfläck på min kropp. Men tanden kämpar sig upp i stadig takt så kanske blir hon på bättre humör snart. Eller så får hon klänga sig fast så får vi åka runt i lyftkranen tillsammans;)

Hoppas så att den tillfälliga energin bestämmer sig för att komma tillbaka imorgon.


Lova 11 månader

Alldeles för sent jag vet;) Så mycket har kommit emellan och datorn har känts så långt borta. Den 28/6 blev hon iaf 11 månader gammal och idag är det bara tre veckor kvar till hennes 1-års dag! Det känns så konstigt att det snart är ett helt år sedan hon kom till oss, att det ens har funnits en tid då hon inte var med oss? Konstigt, konstigt! C och jag har frågat oss många gånger vad vi egentligen gjorde innan Lova? Tittade på tv? Sov? Haha ja det var väl det.
 
Och tänk att hon om dryga halvåret ska bli storasyster. Lilla storasyster.
 
Lovas största discovery sedan sist är absolut att klättra. Oj oj oj! Hon hoppar nästan upp i fotöljen nu, snabb som en iller :P Att gå är destu mindre intressant, krypa som funkar så bra. Men tiden för det intresset kommer också, allt har sin tid. Och just nu är hon inne i sin första riktiga klängperiod. Är så tacksam för att hon hittat tillbaka till nappen, den har räddad väldigt många stunder. Speciellt nu också då tand nummer 2 just har spruckit upp.
 
 
Denna månad har jag lärt mig detta:
 
- Klättra upp i fotöljen
 
- Vinka
 
Detta gillar jag:
 
- Jake och piraterna, också en liten räddare i nöden
- Att plocka saker ur lådor och lägga tillbaka dom igen
- Lektältet, superkul att gömma sig i
- Tåget i mariebergskogen
 
Detta är inge roligt:
 
- Att sitta still, men detta är VERKLIGEN inget nytt;)
- När inte mamma kan bära mig
 
 

Vecka 13 (12+0)

Bulan i vecka 11+0
 
 

Barnet

 

Risken för missfall minskar betydligt. Mycket är färdigt och fostret koncentrerar sig nu på att växa. Huvudet växer däremot lite långsammare nu. Få missbildningar tillkommer efter vecka 13. Fortsätt vara försiktig med vad du äter och dricker. Det påverkar fostret under hela graviditeten.

 

Nu börjar de mänskliga dragen träda fram allt tydligare.

 

Längd huvud till stjärt 74 mm.

 

Mamma

 

Fostret påverkas hela graviditeten av stress, så tänk på att ta det lugnt. Avstå från alkohol, droger och tobak och lev sunt. Nu mår de flesta gravida inte längre illa men tyvärr finns det några få som fortsätter att må illa flera veckor till. Du kan märka hur livmodern börjar växa i en jämn takt. Magen börjar rundas lite. Din midja försvinner och du kommer antagligen inte i dina vanliga kläder längre. Även om det inte syns utåt kan du själv se skillnad när du är naken.

 

Egna tankar:

 

Haha ja here we go again! Det är ju något väldigt mysigt med att bocka av alla veckor som går. All info är även denna gång lånad av vårdguidens hemsida.

 

Vecka 13, kanske. Vi är lite osäkra på datum hit och veckor dit men enligt det senaste ultraljudet skulle jag nu ha gått in i vecka 13. Och visst känns det att det stämmer bra. De plötsliga illamåendeatackerna har gått över och jag känner mig mycket piggare! I början var jag nästan sjukligt trött. Jag orkade ta hand om Lova och det var i princip det hela.

 

En liten bula har dykt fram på magen och visst märker jag att man blir lite större snabbare med andra barnet. Magmusklerna existerar inte och kroppen fattar nog vad det handlar om;) Ingen idé att hålla tillbaka.

 

 


Första av många

Miniplutten kommer givetvis få ärva alla Lovas bebiskläder, de är till 90% i könsneutrala färger så de passar ju till vilket som, slitna är de inte heller så fort som de små växer.
 
Och så skönt det är att nu ha lite i bagaget. Nu vet vi vilka plagg man lika gärna kan skippa och vad som är ovärderliga. Lova likt de allra flesta nyfödingar hatade att trä på sig bodys utan omlott, allt som var lite trångt var ju även pest;) Så det blir lite nytt att inskaffa trots hela flyttlådan med kläder. Omlott, omlott, omlott, smidigt ska det vara och bekvämt. Och tvärt emot Lova som kom under högsommaren kommer ju mini på vintern så lite mer tjockt och varmt. Sen trodde ju iaf jag att Lova skulle kunna ha stl 56 redan från start men det insåg vi snabbt att det var lika med noll, lilla 47-centimetarn drunknade ju i det :P
 
Hoppas så att mini inte kommer lika tidigt som Lova, mest för att sjukhusvistelsen blev så lång. Men tyvärr ökar chansen runt 15% för en för tidig födsel om första kom tidigt. Men, om min magkänsla visar rätt kommer lilla mini bli en tvärt-emot. Kanske får jag äntligen prova på de där omtalade sista veckorna, de jobbiga och svettiga :P
 
Omlott heldress från Lindex, perfa!:)
 

Lakrisal någon?

Haha ja man gör sina upptäckter. Mammashortsen dammades av och det är klart att man ska hittar gammalt godis i fickorna;) Viktigt att alltid ha något till hands!

Och tänk att det är så vanligt att man blir sugen på lakrits när man är gravid? Speciellt när det egentligen inte är det optimala godiset då, lakrits i lite större mängd är blodtryckshöjande. Vilket ju inte är så bra.


4/7 -13

Hejsan!
 
Nu är det så tyst i lägenheten. Lova sover och C är på Putte i parken där de hade spelning tidigare idag. Duktiga grabbar som levererar så sjukt bra musik! Hoppas att Lova och mini får ärva C's musikalitet. Kreativa lär de iaf bli, målning och att teckna ligger ju mig varmt om hjärtat. Ja mini förresten, hon/han får kallas så tills vidare, känns lite mer personligt än "syskonet". Eller ja tillvidare, den här gången vill jag inte ta reda på könet vid rutinultraljudet. Vill ha provat på båda alternativen:) Så tills vi får träffas personligen helt enkelt:)
 
Och ja, jag längtar sååå tills förlossningen (C får mest ångest av bara tanken;) Med Lova visste jag ju inte hur j-vla häftigt det är! Kroppen är så sjukt häftig, att genom smärta jobba fram tills du äntligen får hålla det varma knytet. Inbillar mig att jag kommer kunna njuta mer av den allra första tiden denna gång, nu när vi har mer kött på benen, vet hur de små funkar, kan allt det praktiska. Med Lova var jag så stressad och nervös över att göra fel att man kanske inte njöt fullt ut. Är överlag mer lugn denna graviditet. Vet inte hur många samtal det blev till barnmorskan i början med Lova och nu ligger jag på noll. Skönt!
 
Men innan förlossning ska massa steg bockas av. Näst på tur blir väl att få känna de första sparkarna. I början av vecka 15 kände jag första rörelsen med Lova så det är ju inte så långt kvar<3
 
 

Lilla mini

 
Älskade lillsyskonet i vecka 11
 

Ja det är ju inte lika roligt att skriva om sin vardag när man inte kan ta med alla detaljer:)  Men nu är det äntligen offentligt, vår lilla familj på 3 ska utökas till 4 i mitten av januari 2014.
 
Ett syskon, en lillebror eller lillasyster, 2 barn<3 Det börjar äntligen smälta in även om det är riktigt svårt att förstå. Men visst tog det längre tid att greppa när Lova låg i magen, nu vet vi ju faktiskt vad vi kommer få, något så vackert och fantastiskt.
 
Idag är vi i vecka 12 (11+3), vad vi tror. Och förutom lite må-illa-atacker ibland mår jag toppen! Tröttare än vanligt kanske, men så är ju inte sömnen tipp topp här hemma över lag;) Längtan är stor och jag är så nyfiken på vem det är som gömmer sig där inne. Ska den bli en kopia av sin syster eller totala motsattsen...
 
 

RSS 2.0