Ja må hon leva....Idag den 25/5 fyller världens goaste skrutt 8 år!

Det får vi fira med lite extra bus på jobbet
och efter det en promenad med bästisen Hemi i Mariebergsskogen.
Må även hända att det slinker ned lite extra godis under dagen;)

Söndag 15/5 -11

Att man inte är mer teknisk alltså? Lampjäkeln till akvariet har slutat funka. Skulle bara ta av locket för att kunna sätta dit en ny bakgrund och nej nu funkar inte dreten. Kollade noooga att alla kablar satt i, lysrören satt rätt, testat ett annat eluttag. Nepp, just typiskt när man köpt nått nytt och vill kunna beskåda det, med ljus;)

Min vanliga tur, haha!

Gårkvällen blev iallafall lyckad. En tredje plats för sverige är inte allt för tokigt med tanke på hur dåligt det gått de senaste åren. Tycker väl dock att det var helt fel bidrag som vann. Tråkig, mjäkig och smörig, och det är väl så mycket som jag minns av det bidraget. Bästa var tyskland & danmark som både Annemette och jag höll en extra tumme för. Maja tyckte att moldavien var bäst eftersom de visslade i låten, hon satt med spända ögon & öron varje gång de spelade den låten;)

Och idag har jag mest lunkat omkring här hemma, myst med Maja och åkte sen till djurmagazinet och köpte akvariebakgrunden och fiskolja till damen. Vilket hon inte alls tyckte om! Haha, så har nu fiskolja i både tabletter & olja men får inte i henne nått. Tydligt att hon inte vet om sitt egna bästa den där damen;)

Nu, om vädret håller i sig, tänkte jag plocka fram våra dammiga solstolar ur förrådet och sätta mig på baksidan en stund. Har inget annat planerat idag förutom att vänta på att sambon ska komma hem. Det är för jäkla tråkigt att vara ensam:(


Lördag 14/5 -11


Maja leker 'stirrleken' med sin nya boll (massakerad kattleksak). Leken går ut på att vi ska stirra på bollen, blixtstilla för att sedan se vem som hinner ta den först. Haha gissa vem som alltid vinner?

Tjena alla!

Guud va vi är trötta nu Maja och jag. Christoffer & bandet åkte till Dalarna kl. 11 imorse för en spelning som de ska ha ikväll. Så jag följde med Annemette ut till deras hus och satt i solen och hade det gött medans hon klippte gräset och hundarna busade med varanndra. Satt där ett bra tag och åkte sen hem till Eva & Micke och åt sopp- & pannkakslunch. Trivs verkligen hos dom på deras stora gård med både höns, hästar, hundar & tjurar:)

Sen åkte vi vidare in mot staden igen för att käka glass, ja om man nu hittade nån. Kan inte förstå hur glasskioskerna kan stänga 16.00 en solig lördag? Hundarna var såklart med oss hela tiden.

Ja och nu är vi faktiskt hemma var för sig, och vilar;) Hundarna, speciellt Maja är helt slut! Men de kommer hit lite senare för att sällskapa framför ESC, chips & dricka. Skönt att ha någon att snacka med när mitt lilla hjärta inte är hemma.


Min bästis♥

Idag den 8 maj har vi på dagen varit förlovade i 2 år.
Måste säga att det känns som att vi alltid har varit förlovade,
det känns så självklart att ha den underbara ringen på fingret,
och så självklart att vi ska vara tillsammans.


Jag älskar dig så mycket mitt hjärta!

Lördag 7/5 -11

Tjena!

Har just kört mitt första zumbapass ever.
Annemette & Rebecka var också med och som tur va var det deras första pass där med. Behövde man inte känns sig urusel.

Det var iallafall... jobbigt, svårt, varmt. Men framför allt kul!!! Den dansen jag gillade mest var Bollywood/magdans, inte så ansträngande för hjärna och kondis;) Ja kondisen förresten, den finns, men knappt. Blev JÄTTETRÖTT efter 15 minuter, då var det bara 1 h kvar. Haha nej men det var faktiskt gött att puscha kroppen och bli lite svettig, har ju för fasen inte tränat sen 2:an på gymnasiet.

Åkte sen hem och tog världens skönaste dusch, tog med mig Maja ut och satte mig i solen på baksidan. Helt underbart! Satt och drömde mig bort ett tag och hade jag haft en bekvämare stol hade jag somnat. Lossades att jag var utomlands, kände os ifrån någon granne som lagade indisk mat, fåglarna som skriade ovanför och solen som gjorde huden svettig igen. Föreställde mig att jag även hörde havet brusa och känslan av att ha sand under fötterna.

Mmmmm, sommaaaaar!

Måndag 2/5 -11

Tjena!

Sitter och ojjar mig om magen, var vråålhungrig när jag åkte till affärn för nån timme sen. Hade just gjort en köttfärspaj och susade ned medans den ändå svalnade. Köpte på mig massa onyttigt i affären, slukade en chokladbit och lite saltlakrits i farten hem. Snabbt fram längst vägen och upp för trappen, slängde ihop en sallad och skar upp en hyfsad bit paj. Pust, och nu när allt sjunkit ned.. Ont i magen! Haha, hur hungergalen man blir! Iallafall jag eftersom min kropp är så dum att den har en hungerskala som endast går ifrån 1 till 10 på en sekund. Blir jag hungrig så bliiiir jag HUNGRIG, snabbt. Tycker så synd om C som får stå ut med mitt 'monster' som dyker upp när magen kurrar ;D

Nåväl.


Dagen har varit helt OK. Har inte varit riktigt trött på hela dagen, och inte Maja heller då hon levt crazy på jobbet. Men nu när man är (propp)mätt och har satt sig ned så dyker tröttheten fram som en smärre bomb. På Maja också skulle jag tro, hehe hon har tagit sin vanliga plats i soffan där hon alltid ligger efter jobbet. På divan-delen;)

Nej nu ska jag ta och vispa ihop lite chokladpudding och hoppa in i duschen. Och sen blir det höjdpunkten på dan! Att ligga framför Big Brother med nått gött att äta. Haha, känns som att det blivit en dålig vana.

RSS 2.0