Dammsugare & högtalare i böttÄr det bara jag som inte kan städa utan musik? Spelar ingen roll om man knappt hör den pgr av diverse högljudda dammsugare, kranar mm. Musiken ska skråla:) Just nu ligger Coldplay etta på min mycket varierande topplista! Här med låten Every teardrop is a waterfall.

Rebekka Guðleifsdóttir


Min favorit fotograf.

Det måste ha varit 5-6 år sedan jag hörde talas om henne för första gången. Om jag minns rätt så var det min farbror som hade träffat henne under en resa till Island. Blev helt hänförd över hennes foton. Hur hon kunde återspegla motivets känslor, personlighet, landskapets skönhet.

Kolla gärna in hennes hemsida:

http://www.rebekkagudleifs.com

-Alla ovanstående bilder är lånade ifrån den sidan.

Söndag 26/6 -11

Sitter just nu insvept i min morgonrock och händerna är alldeles stela. Nej det är inte istiden som har drabbat mig. Kom just hem ifrån svärföräldrarna och ett svalkande dopp i poolen. Det var riktigt gött men eftersom vi inte hann med att torka ordentligt innan vi skulle åka så var det faktiskt riktigt gött att krypa in i morgonrocken när man väl kommit hem:)

Annars har helgen varit sjukt bra. I fredags var det som sagt midsommar och vi åkte inte hem med vår lilla grå förens vid halv fyra på natten. Kändes helt sjukt att gå och lägga sig när solen tittade fram! Underbar dag var det iallafall. Mycket god mat och alltid lika trevligt sällskap:)

Och igår, ja då blev det inte mycket gjort. Många timmar bestod av sömn och framåt eftermiddan åkte jag iväg på en körlektion. (Ja jag måste nog gå på den körskolan som har öppet mest av alla) Nöjd med det så begav jag mig hemåt. Och eftersom C skulle ut på festligheter så satte jag mig framför tv:n och tittade på Grease. Kändes skitkonstigt att se den utan mamma, det är liksom en självklarhet att se den med henne. Lite sorgset och ensamt men filmen var lika bra som alltid, ja det vill säga tills jag åter låg och snarkade i soffan;)

Och idag var vi som sagt hos C's föräldrar, det är väl det som har hunnits med. Så får vi se vad herrn är sugen på att göra sen efter att han repat. Föreslog att ta en cykeltur till Max och äta. Men, det får våra kurrande magar avgöra när tiden är dags;)

Torsdag 23/6 -11

Hejsan!

Snart är det helg:) Om endast 45 ynga minuter. Då ska jag snabbt ned till Robbans trafikskola och köra en dubbellektion. Ja det känns riktigt bra att ha kommit igång, äntligen känns det som att det där körkortet inte är ouppnåeligt. Har även bokat en plats på intensivkurs, i Sunne. Hyrde ett rum där på anläggningen så att jag slipper pendla. Känns verkligen som ett bra beslut att stanna över. Skulle aldrig ha kunnat fått ro att plugga på eftermiddagarna hemma, finns ju så många andra måsten i en vardag. Men än så länge är det ett tag kvar tills dess men det gäller absolut att vara ute i tid med sånahära upptåg;)

Och imorn ja, då är det självaste midsommar. Och oj vad vi ska sola, bada och göra kullerbyttor i gräset? Ja jag håller verkligen tummarna för fint väder, trots att vädergubbarna/tanterna säger något helt annat. Planerat är iallafall att åka ut till Christoffers föräldrar + släkt. Samma som förra året:)

Nej nu ska man väl ta och syssla med annat. Och såna sysslor finns det gott om;)

Glad midsommar alla!

Bilder ifrån mobilen

Har ju inte använt kameran på hur länge som helst så jag lägger upp lite nya bilder ifrån mobilen. Den är ju med hela tiden så just nu är det den som får jobba mest.


Maja som ligger och sover i hennes säng på jobbet. Hon är verkligen världens enklaste hund


Här verkar hon ha fastnat med benet i luften. Ser trött ut


Och som ni ser så har hon tröttnat på sin säng och tuggat upp ett hål. Eller så är hon bara smart och utökar 'ingången' så att hon slipper lyfta så på benen när hon går i och ur.


Här är hon nyklippt med vår nya maskin. Ligger och vilar i skuggan på fotbollsplanen.


Förra helgen var vi i Karlskoga, här ligger hundarna och pustar ut utanför Konsum


En närmare bild på Helga. Nu kanske ni förstår varför jag tycker att Maja är en top modell


En utan katterna på katthemmet, var där i söndags. Morris heter denna herre som söker ett hem. Han är fin men är dock inte min favorit. Min 'ögonsten' heter Reza och är kanske inte lika vacker, men hon är den charmigaste katt jag mött.

Torsdag 16/6 -11

Hejsan!

Det var inte igår! Snarare för ca 1 månad sedan. Och visst lever jag/vi, det har bara inte blivit att jag suttit mig ned och skrivit, (eller snarare publicerat). Allt är iallafall superbra här i Karlstad. Gick ned till stan efter jobbet och gjorde ett par riktiga klipp så visst muntrar det upp livet en smula:) Hatar egentligen att shoppa (till mig) eftersom det känns som ett sånt slöseri, men när det är rea släpper jag spärren och unnar ett slag. Så hem följde det med ett par jeans, en kjol, en klänning, skärp, armband, hårband, underkläder och till sist två nya lysrör och ett pack nya glimmtändare.

Ja som ni kanske minns så var vår akvarielampa paj (i över EN månad). Skulle göra rent den och sen så var det svart. Har provat ALLT, varit inne på forum och frågat om hjälp, frågat pappa, skruvat och pillat. Så nu köpte ja allt som kan tänkas vara trasigt. Sagt och gjort så kom jag just hem med sakerna. Tog ut ett nytt lysrör och började skruva bort de gamla. *Blink* *Blink* *Tjoff!* Lampjäkeln funkar!!! Jag behövde endast vrida på den en milimeter och nu funkar den. Inga nya delar behövdes. Haha, ibland ska det till lite tur. Och har jag tur så hittar jag kvittot till de jag just köpte:)

Any way...


Livet har rullat på i hisklig fart. Det har blivit sommar. Jag har varit på mitt första spa ever, älsklingen bjöd iväg mig till Selma spa, som förlovningspresent:). Jag har fyllt år, 22 närmare bestämt. (Och jag vet inte varför men jag har alltid sett fram emot den åldern. 22, två tvåor. Varken för ungt eller för gammalt. Här kan jag stanna:). Vi har adopterat 4 fiskar av mamma, som jag åkte med på bussen, erfarna fiskar. Jag har på allvar börjat med körkortet. Var på riskettan i måndags & handledarutb igår, och nästa vecka kör jag igång med min första lektion. Satsar på en intensivkurs till efter sommaren.

Och ja, det var väl det mesta i stora drag. Hehe, kanske skulle man köra bloggandet på intervaller, en uppdatering i månaden med det mesta staplat i punktform;) Nej vi får se, kanske har skrivsuget kommit tillbaka, kanske inte. Tiden får avgöra. Men nu ska jag ta och börja med maten innan min käreste kommer hem:)

RSS 2.0