Underbar dag

Ja det har det verkligen varit! Eller förmiddan spenderades på vårdcentralen. Det var ju lite mindre underbart.

Vi misstänkte att Lova fått öroninflammation igen då hon är känsligare över det normala, vaknar på natten och gråter (brukar hon aldrig göra) Men läkaren sa att båda öronen var så fina och friska så. Däremot var hon övertygad om att det är tänderna som gör ont. Hon rekommenderade starkt ipren/alvedon inför nätterna. Så olika det är med läkare, vissa ordinerar smärtstillande hej vilt medan andra säger att man BARA ska ge i värsta fall.

Men gav henne inget nu, inatt sov hon helt ok! Så vi hoppas på det inatt med. Är också en av dom som helst inte ger tabletter i onödan, gäller även till mig själv.

MEN! En fin dag blev det sen:) Lova och jag gick till stranden efter lite vila. Lagom varmt i luften men lite för kallt i vattnet. Men vid strandkanten trivdes vi bra och ett tu tre var ungen nakenfis och kröp runt i vattnet. Haha ja som hon trivdes! Ingen badkruka där inte:) Lite lek i parken och daglig visit av djuren blev det sen.

Nu sover lilla sälen och C är ute och fiskar. Känns som att det kommer bli många turer till sjöss för familjen i framtiden. Jag pustar ut och klappar lite på mini. Längtar så tills man kan känna små buffar. Små påminnelser om att den faktiskt finns med i vår intensiva vardag. Det är så lätt att glömma bort när man mår så bra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0