Lova 12 månader

Så blev hon 12 månader, lilla trollet<3 Så stor men fortfarande så liten.
 
Hon har fortfarande väldigt stort närhetsbehov men det känns som att "koalaperioden" börjar släppa. Det tackar min kropp för;) Ska bli intressant att se hur hon växt på ettårskontrollen om ca två veckor, det känns som att hon blivit så lång.
 
Nu för tiden har vi minskat hennes sömn på dagen till en gång. Brukar bli en vila på två timmar vid kl 11 på förmiddan. Får hon sova två gånger går det inte att lägga henne förrän vid kl 21 på kvällen och då med stret och protest. Nu somnar hon snabbt när hon får vällingen vid kl 19. Hon är inte heller för trött innan dess utan det har varit perfekt! Vaknar iof fortfarande på natten, tidig natt är det pgr av att det är så varmt trots hon bara sover i t-shirt och alltid utan täcke. I bara blöja sover hon jättedåligt tyvärr. Så det är nog inte bara mamman som längtar till hösten:)
 
Pratar gör hon ej, mer än bebisspråk då. Men förstår massa när vi pratar med henne. Säger iof NEJ!!! när vi ska byta blöja, det är INTE poppis just nu;) Gå är kul när man får hålla i någons händer, men inte själv. Hon har stått upp själv enstaka sekunder, sen kommer hon på sig själv och sätter sig. Tokan!
 
 
Denna månad har jag lärt mig detta:
 
- Vad vovve, kisse och fågel är. Blir superglad när vi stöter på någon ute.
 
Detta gillar jag:
 
- Musses klubbhus på tv
- Gröna sura äpplen
- Boken om alla djur
- Gunga
 
Detta är inge roligt:
 
- Byta blöja, a la brottningsmatch
- Klä på sig kläder
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0