10/1 -13

Röda kinder och trötta fötter. Det är inte mycket som slår känslan av att komma in i värmen efter en lång kall promenad. Lovisen fortsatte att sova inne med den lilla tröttisen, efter att öroninflammationen gått över har hon sovit mycket bättre under dagen. Brukar alltid lägga mig bredvid henne på första vilan efter att vi gått upp på morgonen. Det är så mysigt! Sova en stund eller spela lite spel på tfnen;) Men ja, haha igår somnade hon inte förrän efter 22 på kvällen. Vet inte vad hon fick all energi ifrån! Så ja, nu har vi kvällen och natten att förbättra. Att gå upp en gång på natten är ok;) inte tre.

Just ja.

Hade anmält mig och Lova till barnrytmik här i stan i mars. Men fick ett sms idag där hon undrade om vi ville börja redan nästa vecka då några inte dök upp. Så även om Lova kommer vara lite i det minsta laget, hade ju räknat med att börja i mars då hon är lite äldre, så tror ja att hon kommer gilla det. Men hon lär ju undra varför vi inte sjunger till gagnam style istället? Lilla snigel och blinka lilla stjärna liksom;)

Nej nu ska jag titta till vår lilla smulis, man saknar ju henne när hon sover så länge;)


Kommentarer
Postat av: Madeleines.se - FotogladGravidMamma

Åh ja men det kanske är något att Lova passar ihop med Lejon av olika slag? Hihi! Leo är jättefint, hade det på tapeten här också en sväng men har en i bekantskapskretsen som heter så så det kändes inte rätt ändå :D

Enda flicknamnet vi hade var Ebba och Elsa efter förra graviditeten, och Alva, tror inte det var något mer... :)

Kramar!

2013-01-11 @ 20:19:48
URL: http://madeleines.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0