See you later aligato.... julen

Så är julen över även detta år. Tänk att det alltid går så fort, första advent, lucia, dagen före dopparedagen och jul.

Vi åkte och träffade min släkt redan dagen innan julafton. Lova tyckte att det var lite halvjobbigt och skrek och grät en bra stund. Hon har inte riktigt kommit ur den där perioden, människor och mycket stimm och stoj blir lätt för mycket för henne. Framåt kvällen vände det dock.

På julafton åkte vi till Lovas farmor och farfar och efter 20 min skrik verkar det som att 'rädslan' för nya människor släppt lite. T.o.m tomten fick titta på henne!;) Kanske gav dessa intensiva dagar med mycket människor lite positiva erfarenheter till damen. För visst finns det snälla människor förutom mamma och pappa:)

Klockan 03.00 var vi åter hemma på julaftonsnatten och kan där med bocka av lillans första jul:) Ser redan fram emot nästa år då hon ju nästan är 1 & 1/2 år gammal. Öppna paket var väldigt populärt redan nu och lär säkert vara dubbelt så roligt nästa år:) Tänk så stor hon kommer vara, gå runt där själv och kanske t.o.m prata. Svårt att tänka sig:)

Idag bockade vi även av mellandagsrean. Blev lika besviken i år som förra. Det är ju inte mycket mer rea än vad det brukar vara i butikerna. Lovan fick iaf tre nya bodys plus två byxor, allt i strl 68. Har fått lägga undan ännu mer utav hennes kläder, allt mer sitter för tight och ger märken på hennes ur goa knubbisben. Och snart är första lådan full.

Ibland vill jag bara att hon ska bli mindre igen, en liten späd grodunge som rymmer alldeles utmärkt i strl 50;) Samtidigt som det är hur härligt som helst att hon blir äldre och utvecklas.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0