Lördag 14/5 -11


Maja leker 'stirrleken' med sin nya boll (massakerad kattleksak). Leken går ut på att vi ska stirra på bollen, blixtstilla för att sedan se vem som hinner ta den först. Haha gissa vem som alltid vinner?

Tjena alla!

Guud va vi är trötta nu Maja och jag. Christoffer & bandet åkte till Dalarna kl. 11 imorse för en spelning som de ska ha ikväll. Så jag följde med Annemette ut till deras hus och satt i solen och hade det gött medans hon klippte gräset och hundarna busade med varanndra. Satt där ett bra tag och åkte sen hem till Eva & Micke och åt sopp- & pannkakslunch. Trivs verkligen hos dom på deras stora gård med både höns, hästar, hundar & tjurar:)

Sen åkte vi vidare in mot staden igen för att käka glass, ja om man nu hittade nån. Kan inte förstå hur glasskioskerna kan stänga 16.00 en solig lördag? Hundarna var såklart med oss hela tiden.

Ja och nu är vi faktiskt hemma var för sig, och vilar;) Hundarna, speciellt Maja är helt slut! Men de kommer hit lite senare för att sällskapa framför ESC, chips & dricka. Skönt att ha någon att snacka med när mitt lilla hjärta inte är hemma.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0