Tisdag/Onsdag

Kom just in ifrån en promenad med korven och nu ligger hon på ryggstödet av soffan och snarkar. Söt! Vi snappade upp de sista solstrålarna från idag och hoppas på att det kommer hit imorn igen.

Hihi men skönt att det är onsdag idag då;) Ja, är ju ledig på fredag så då skjuts ju dagarna fram automatiskt. Lite hemskt att man ska behöva önska bort vardagarna men visst njuter vi en smula av dom med!

Har annars haft en väldigt bra dag, alltid lite jobbigt sådär en timma innan lunch, ryggen värker, magsäcken äter upp sig själv av hunger och fingrarna flagnar. Tur att allt löser sig och blir prima efter lite mat i magen:) Och att bero på det ska jag nog fixa till lite kvällsfika med te och fördriva tiden en stund tills sambon kommer hem. Hunden har som sagt somnat sedan länge så det blir att kolla in kvällens tv-tablå.

Imorn tänkte jag sätta lite tid till att baka, nått med choklad. Mmmm! Älskar min stora kokbok som heter just Choklad, massa goda recept och läskande bilder. Nära in på bättre än Harry Potter-böckerna;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0