Måndag 14/6 -10

Håller på och grejar med lite bilder som straxt ska dyka upp, men borde väl egentligen ställa mig i köket o laga mat samt diska. Pust! Hatar att laga + äta när jag är själv hemma:( Christoffer jobbar ifrån kl tre varje dag tills på torsdag och slutar inte förens midnatt, och jag slutar ju inte förens halv fem på dagarna. Blir inte många minuter vi hinner se varandra, av vaken tid dvs. Tråkigt men så är det ibland.

Har iallafall jobbat idag och det med pina, har haft så ont i ryggen i tre dagar nu. Brukar få såhär ca en gång var tredje månad. Kan knappt böja på mig utan att musklerna krampar. Ibland blir det så illa att man inte kan andas, det pågår i och försig bara i någon sekund men det är så otrevligt. Vet inte om jag får någon inflammation i musklerna eller bara har sträckt mig.

Men det börjar bli bättre, nu kan jag iallafall knyta skorna;)

Tog mig även en skumpig cykeltur till klippan och solade en stund efter jobbet, himmelskt! Även om det inte var megavarmt så var det endå hyfsat vindstilla och klipporna värmde.

Blir lite bilder på det:) Och behöver väl egentligen inte förklara varför jag älskar moln när man ser de här bilderna. Det är nått så obegripligt vackert.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0