Måndag 12/7 -10

Im back, vi har haft det hur bra som helst på vår lilla resa. Eller närmare bestämt i stugan på Ragganvägen och 2 svettiga dagar på Kolmården. På fredan spenderade vi hela dagen i bilen, från Karlstad till stugan, från stugan till icke existerande badplats som bara låg en lååång promenadväg bort. Det blev inge bad den dagen. Kvällen spenderades ist med att grilla och lyckas underhålla sig utan tv, vi hittade ett brädspel som snabbt blev skitkul när man lyckades bli övertrött.

På lördan entrade vi Kolmården, vi kämpade igenom oss det mesta i 30+ värme. Kollade på alla avslagna djuren som svällde i skuggan, blev lite tårögd av delfinshowen och blev nästan nockad av en uggla. Avslutade kvällen med samma brädspel, skrattandes till tårar!

Och på söndan svettades vi tillsammans med djuren igen, åkte safarin, linbanan och såg sälshowen. Och där kom ja på att vi glömt att betala parkeringsbiljett. Panik, svett! Var bara att dra sig ned genom hela parken och betala, som tur va inte böter.

Åkte sen hem när det började åska. Och det var bland det värsta jag varit med om i svettväg! Både C & jag satt som två blöta råttor i bilen och trötta som vi var skrattade vi oss igenom den tropiska resan hem. Men har väl aldrig njutit så mycket av en dusch som efter då.

Det är med andra ord skönt att vara hemma:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0