Mat



Sambon kom just inklampande i hallen, hade varit ute på slätten och klippt lite mat. Dunkade sig själv på bröstet och kastade upp bytet på köksbordet.

Hehe

Nej skämt å sido så har vi pizzor ett tag framöver. Hämtade ifrån fabriken i Vansbro.

Ett år äldre - en rynka till

Och jag får ju inte glömma att gratta en viss person idag.
Nämligen min lilla farmor som fyller 76 år:)

Farmor: Du lär ha ett kort i brevlådan imorgon.

Måndag 28/2 -11



Jag & Maja kom just hem ifrån jobbet och ja jag får nog snart lyfta på arslet igen och plocka iordning lite här hemma. Kan inte slappna av förens allt 'jobb' för dagen är gjord. Maja verkar inte ha det problemet eftersom hon sover som en stock.

-Haha, kom just tillbaka hit efter sisådär en timma. Var helt bombsäker på att jag publicerat inlägget. Passade på att betala alla räkningar och det är så befriande att riva sönder dom när man signerat betalningen. Hatar att ha dom liggandes på hög tills lönen kommer.

Och städat har jag inte gjort... sätter man sig väl vid datorn så sitter man liksom fast i nån timma. Så det var väl det positiva när internetet var borta. Saker blev gjorda. Som min tavla te.x. Fick färg & penslar av sambon vid alla hjärtans dag och då jag sen tidigare hade en duk så började jag att måla. Satt där en fredagskväll vid köksbordet, sambon repade, p4 på radion, klassisk musik. Njutning i hög grad! Började på grundmotivet, det roligaste.

Så nej nu går det segt. Annat lockar, det mesta alltså. Bara en tråkig bakgrund att måla. Suck. Men samtidigt är det nått enormt irriterande att ha den halvklar. Ståendes där på köksgolvet med motivet som liksom hänger i luften.

Tror att den blir fin när den blir klar iallafall. Det är verkligen en sån tavla som man kommer spara för resten av sitt liv...

Nej, sidospår.

Nu ska disken avverkas innan klockan blir halv åtta. För ni får ju inte missa Halv åtta hos mig ikväll då de är i Karlstad. Spännande:)

Söndag 27/2 -11

Hejsan!

Den tänkta utgången i fredags
byttes som anat ut mot soffmys & hyrfilm. Vi drog ut igår istället och jag måste då säga att allt kändes väldigt lagomt. Annemette och jag möttes upp på Tables vid 22.00 och någon timme efter det kom grabbarna och joinade oss runt bordet. För ja, ska jag gå ut så är det så jag vill ha det. Gänget samlat runt ett bord, lagomt med dricka och lägre musik så att man kan snacka. Perfekt!

Och Maja blev såklart skitglad när vi kom hem. Haha och jag vet inte om det var så men jag anar nästan att hon pinkade på sig när jag öppnade dörren. För när hon gick ned för trappan för att gå ut så lämnade hon små tassavtryck. Vi har letat som sjutton efter den ev 'olyckan' här hemma men inget funnet. Så vem vet, den gamla tanten kanske blev så glad att hon inte kunde hålla blåsan;)

Min lilla skrutta

Nej nu ska jag ta och väcka min sömntuta till fästman.
Har ju faktiskt en loppisrunda inplanerad. Antar att vi har för lite skrot här hemma, för visst är det sånt som fylls på av loppisar.


Fredag 25/2 -11

Längtar hem:(

Sitter och försöker dryga ut 'timmen ifrån helvetet'. De flesta har gått hem, allt jobb för dagen är gjord. Det är fredag och om en halvtimma är det helg. Inte konstigt att sekundernas plippande ifrån klockan ekar i huvudet. Sakta, saaakta ska det gå!

Ikväll står jag i valet och kvalet om man ska gå ut på krogen eller inte. Funderar på att skippa förfestandet och följa med direkt ut istället. Mest för Majas skull, så hon slipper vara ensam allt för länge. Vi får se, just nu lockar soffhänget sneppet mer. Känner mig helt hjärndöd, det stadiet då man bara stirrar rätt in i väggen. Haha, vardagarna tar ut sitt med all sin rätt.

Men nu har ju klockan ökat med ca 10 minuter. Bara 20 minuter kvar. Under den tiden ska jag försöka att INTE stirra rätt in i väggen;)




Maja diggar K'naan



Haha, gjorde ett nytt försök med låtönskningen idag. Tänkte att man kanske har större chans om man kör i lite olika namn, så idag var det Maja som skickade en önskning. Klart att den spelades först av alla! Haha ja det var lite roligt när de lästa upp hälsningen och avslutade med "hälsningar Maja". Satt och log rätt gött för mig själv när jag fick låten uppspelad. Bra låtval av den där Maja förresten, verkar vara en klyftig tjej;)

Tisdag 22/2 -11

Jag är tillbaka!:)

Vi fick det nya modemet redan i fredags men det var inte förens igår som min duktiga C fick igång internetet;) Och ja, allt ser faktiskt ut som senast. Jobbar, sover, äter och fösöker hitta så mycket tid som jag kan för att umgås med mina två hjärtan. De är faktiskt den enda anledningen till att jag längtar till helgerna nu mera, sovmorgon rör mig inte så mycket längre. Det är helt OK att gå upp tidigt. Haha, ja ibland förvånar jag även mig själv;)

Nej. Inte mycket att skriva om som sagt.
Ekorrhjulet rullar på. Dagens glada gubbe blir iallafall att sambon hade köpt med thaimat på eftermiddan. That rajs is tå daj får! Dagens ledsna gubbe får jag väl även klämma med, ja det blir endå att jag inte fick min önskelåt uppspelad i radion. Första gången som man endå önskar och allt. Önskade Genesis - Invisible Touch, men å andra sidan kanske jag missade den eftersom jag oftast får springa som en maratonlöpare mellan rummen på jobbet. Det är alltså inte konstaterat att det var Karlstads Nya Radios fel. Sorry.

Dagens fundering, haha ja den måste jag även ta med. Den handlar om busschaufören imorse. Vi stannade vid ett rödljus, alla är trötta och tysta. Gaaaaaauuuughhhhee ghhhhööööö låter det bakom ratten. Ja det lät som att busschaffisen satt och spydde, men när jag inte såg nått som tydde på det (ja jag satt just bakom) Så kom tanken på om han fick någon stroke eller nått, hjärtatack? Funderade lääänge. Ska man gå fram och fråga? Som den blyge svensk man är satt jag kvar, likt alla andra. Rödljuset slog om och busschaufören körde iväg. Jahapp. Ja kan han köra fick han då ingen stroke. Och spydde han så skulle det väl ha luktat?

Haha minns även att jag fick tanken på att han kanske hade tourettes. Att varje gång han tvingas stanna vid ett rödljus så låter han som en strypt padda. Bara för att han blir så förbaskat förbannad. Men å andra sidan, vilken människa med den sortens tourettes skulle bli busschauför?




Uppdatering 17/2 -11

Internet beställt, lär komma snart. Tycker man;)

Annars lever vi här i värmlands skogar. Mycket jobb, sova & äta. De ständiga punkterna som måste bockas av innan man kan leva normalt igen, helg! Och det tar vi redan imorn eftermiddag. Halleluja!


Fredag 11/2 -11

Tjena!

Maja och jag sitter på jobbet. Har just tagit en promenad och matat varulven;) Skulle mest bara upplysa er om att vi saknar internet hemma, men när vi väl valt vad vi ska ha för nytt så är jag igång igen!

Allt är toppen iallafall. Snart tar vi helgen hon & jag, ja hunden.

Tisdag 8/2 -11

Nu sitter det två mätta och mycket trötta damer här hemma, ja jag & hunden;) Sambon fick köra upp henne till mitt jobb imorse eftersom han blev inringd på jobb, så hon har varit med mig och kollegorna hela dan. Och det har verkligen gått jättebra trots att jag var tvungen att springa runt i lokalen rätt mycket idag. Det är otroligt lättande att alla gillar henne. Och att hon gillar alla tillbaks. Så mycket klappa, busa och vifta på svansen har det blivit. Det är mycket för en liten vovve det, speciellt eftersom hon inte fick någon sovmorgon idag;) Hon somnade på bussen hem och ligger nu inte helt överaskande i soffan och snarkar.




Söndag 6/2 -11

Hejsan!

Ska straxt cykla bort till städjobbet
och greja där sista gången för denna vecka. Måste säga att mitt kär lilla extrajobb bara blir töligare och töligare. Det är verkligen det sista man har lust att göra när man kommer hem ifrån det vanliga jobbet. Men å andra sidan så går det fort när man väl är där, lättfixade slantar.

Men hittills idag har det mest varit en klassisk söndag. Maja och jag tog en eftermiddagspromenad till Mariebergsskogen. Gick in till 'stallet' där de har kaniner och även hästarna under natten. Ett ställe som vi faktiskt glömt bort totalt. Konstigt att man kunde glömma det tyckte Maja, eftersom det fanns roliga kaniner där inne! Men efter att ha blivit frästa åt av stallkatten luffsade vi hemmåt igen. Maja blir så fruktansvärt seg när hon har lång päls så tid tar det.

Haha och ja det var väl ungefär då som jag ringde till mamma och efter lite övertygande fick ett OK för att klippa henne. Började direkt vi kom hem och nu är hon i princip klar. Tänkte ta och duscha henne ikväll och ta finslipet imorn efter jobbet.

Så vi får se om hon blev lite piggare. Vilket är lite svårt att säga nu bara eftersom hon ligger helt utslagen i soffan här bakom. Vem vet, hon kanske sitter på helspänn när jag klipper henne;) Stackars tösa. Men fin blev hon iallafall. Fin som snus!

Sockerbit vid frukostbordet



Ja gissa vem som följer med hem på lördag:) Den söta tösen på stolen såklart! Det var ok för cheferna att hon följer med till jobbet när Christoffer inte kan ha henne. Men nästa vecka får hon följa med en dag oavsett, alla ville träffa henne. Och Maja har säkert inget emot att vara där, åka buss och tugga ben.

En nedrans tur att vi fick ett ok egentligen. Annars hade vi ju inte kunnat ha henne hemma hos oss förens jag är ledig en längre tid, och det ser ut att dröja.

Så nu längtar jag bara till lördag:)


Tankvärt




Ett citat av Cesar Milan som är värt för oss hundägare att tänka på. Jo men visst är man vän med honom på facebook. Hur stor nu chansen är att det just är han;)

Men visst är det sant att hundarna speglar sin ägares personlighet & humör. Jag kan se många personlighetsdrag hos Maja som jag känner igen hos mig själv. Och såklart även humöret. Maja är otroligt duktig på att läsa av andras humör. Hon märker direkt när man är ledsen, på bushumör, trött mm. Det är så härligt med hundar:)


Här var det fisk



RSS 2.0