31/10 -12

Ja lagom till oktobers sista dag var det ett vitt tunt täcke ute när jag och Lova gick upp, kl 06.00;) Hon är ju verkligen inte den sorts bebis som gillar att sova. Dock är allt efter kl 05.00 ok! Innan dess är bara galet!

Idag har vi haft en spekulant på lägenheten och det verkade verkligen som att han gillade den. Hoppas att han tar den eftersom vi då slipper dubbelhyra. Finns verkligen annat att lägga pengarna på.

Vi var även på återträff på bvc med föräldragruppen. Det var kul att få se alla bebisar som gömde sig i alla magar:) Och inte helt otippat var Lova äldst, den yngsta var blotta två veckor gammal, sååå liten! Kändes så konstigt att Lova var en av de större bebisarna, hon som är så liten? Och vad fort man glömmer bort att hon för inte länge sedan var just så där pluttig och troligtvis ännu mindre i den åldern.

Såg även ut som att Lova tyckte det var kul. Hon är ju väldigt fascinerad av andra människor och kanske speciellt andra bebisar:) Hon log, sprattlade och hade stooora ögon:)

Så nästa träff blir redan nästa vecka vilken iaf jag ser fram emot, Christoffer vet jag inte;) Så intressant att höra om de andras upplevelser, tankar mm. Förlossningar, bebisar och sömnlöshet är ju verkligen ämnena som gäller;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0