20/11 -12

Vissa dagar går bara så sjukt snabbt. Idag är en sådan. Har inte hunnit med något känns det som. Lova var lite ledsen och kinkig på förmiddan och därefter har vi gått en långpromenad och sen handlat. Gick även över och betalade för vår tvättmaskin. Det var det.

Men gud så skönt det ska bli med en egen tvättmaskin. Det är ju iof helt ok att tvätta i husets tvättstuga men det finns ett problem, ett rätt stort. Låt säga att man äntligen får en passande tid bokad, C jobbar och just när tvätten måååste hämtas så somnar Lova. Ja.. DÅ önskar man så in i norden att man hade haft en egen i lägenheten. Så detta blir toppen!!

Och även om denna dag bara susat förbi så känns det som att tiden går i snigelfart. Vi vill ju bara flytta och det är såå töligt att vänta. Än har vi inte fått reda på om vi får flytta in tidigare. Men det hoppas vi ju såklart på, helst skulle vi nog ha flyttat igår om det gick:) Det är nästan pest och pina att va i den här lägenheten nu, vi längtar bara här ifrån. Flyttkartonger står i vägen, man har ingen lust att städa och göra fint, det är trångt och rörigt. Ja ett stort irritationsobjekt helt enkelt.

Men visst tar vi med många minnen från den här lägenheten. Det var ju här som vi fick vårt livs största upplevelse. Plusset den dagen i december, första buffen, när vattnet gick och när vi stod där i vår lilla hall med en liten nykläckt Lova i famnen.

Nu får vi fylla nästa lägenhet med massa massa minnen:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0