22/10 -10

Hejsan:)

Ja idag har det spenderats mycket tid i köket! Men inte för gäves såklart, det blev nämligen en stor kastrull med egenlagad tomatsoppa + en köttfärspaj som just slank ned till middag.

Är så glad över att jag äntligen börjar gilla att laga mat. Har alltid tyckt att det varit besvärligt, tråkigt och svårt, speciellt när man ska passa in så att allt blir klart samtidigt. Vill ju vara den där framtida modern vars mat avgudas av barnen. Inte bara bullar & kakor;) -Vilket fortfarande är snäppet roligare att göra såklart.

Men nu har fredagsroet äntligen infunnit sig, det är alldeles tyst i lägenheten förutom lite bubbel ifrån akvariumet. Ljusen är tända och det enda som återstår att att vänta på att sambon ska komma hem ifrån repet.

Mmm, men visst fick man en liten mysig känsla inprintad i kroppen när snön kom, trots att den är borta nu. Trodde aldrig att jag skulle sitta o längta efter julen i år, men nu känns ljusstakar, pepparkakor, glögg och gran inte så långt borta. Hoppas bara så innerligt att vi hinner flytta tills dess!!!:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0