Sjukstugan

Nu börjar vi väl äntligen se ett slut på eländet. I torsdagskväll fick Lova skyhög feber, som mest 39,6, vad vi vet. Hon kaskadkräktes två gånger och där säger jag till C att ringa 1177. Vi blev tillsagda att åka in till barnakuten, genast.

And so we did.

Efter ca tre timmar i väntrum fick vi äntligen träffa läkaren. Förstår inte hur de kan ha 1 barnläkare på hela sjukhuset nattetid. Han sprang som en galning mellan akuten och förlossningen. Det var förövrigt samma läkare som gjorde den obligatoriska undersökningen på Lova på BB:)

Han klämde på magen, tittade i munnen och lyssnade på hjärtat. Allt bra! Han gissade på att det är ett virus, kanske början på en förkylning. Med lite alvedon skickades vi sen hem igen. Då var klockan strax 02.00 på natten. Vi var en trött familj!!

Dagen efter fortsatte febern på ca 39 grader men inga kräkningar. Idag har tempen legat strax nedanför 38, vilket ju faktiskt är feberfritt! Men det blir inga större aktiviteter för oss ändå. Hon har börjat hostat en del så antagligen gissade läkaren rätt, en förkylning. Så det känns bra att det bara är det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0