Stora lilla Lovis

Hihi sitter i soffan med Lova i famnen, hon sover och just så log hon det bredaste leendet och fnissade. Undrar vad hon drömmer om?:) (usch nu övergick det visst till snyftande) Hon drömmer så mycket just nu. I flera nätter har vi vaknat av att hon gråter och snyftar i sömnen. Det är tydligen rätt vanligt runt 6 månader och kan vara på grund av att de upptäcker att vi, mamma & pappa kan försvinna. Men om hon ändå förstod vad man sa så kunde man lugna henne <3 Hoppas hon slipper alla mardrömmar snart, det är hon ju för liten för tycker jag, pluttan.

Gissa vem som har lärt sig att sitta helt själv då?:) För tre dagar sen blev hennes balans sjukt mycket bättre, bara sådär. Och nu sitter hon i princip själv:) inland trillar hon omkull om hon ska försöka sträcka sig efter nått så vi har fortfarande lite kuddar runt henne. Hihi men det märks att hon gillar att sitta upp och leka, såklart. Annars tröttnade hon ju snabbt när hon fick ligga ned. Kul att kunna leka ansikte mot ansikte också:)

Hon är så duktig och blev genast så stor! Tänk att hon sen ska gå vidare till att luta sig fram och krypa. DÅ kommer vi få fullt upp här hemma;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0