28/2 -13

Sista dagen i februari håller på att nå sitt slut. Lovan sover i sitt rum och Christoffer är hos sina föräldrar och ser hockey. Idag spenderade vi dagen på varsitt håll. Lova och jag tog bilen mot Bergvik och Ikea efter lunch och lille pappsi stannade hemma och passade på att vrida upp högtalarna ett tag;)

Ja vi skulle ju egentligen ha åkt hem till min gamla kollega men det fick hastigt ställas in pgr av sjukdom på lille bebisen. Det är så svårt att lyckas få ihop det med småbarnsträffar just nu. Känns som att alla är sjuka. Som tur va har vi kommit rätt lindrigt undan, så när som på öroninflammationen vid nyår.

Men är så stolt över vår älskade lilla tjej, hon var på bra humör hela dagen trots bilfärder och shopping. Men så fanns det ju hur mkt saker och människor som helst att titta på, och det är ju superkul enligt henne:) Märks att hon börjar bli så stor på fler sätt än vikt och längd.

Vi kom hem med en ny taklampa och galgar till Lovas garderob, ja en skallra och en snutte blev det också. Så inte så mkt shopping egentligen men en sån bra dag för det!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0