Lördag 9/4 -11

Tjena!

Sitter och funderar på
om man ska äta nått innan magsäcken vrider sig ut och in. Är nämligen själv hemma och då har de vanliga vanorna en ful ovana att försvinna. Puts väck! Tur att man inte bor själv alltså;)

Men annars är allt bra här i Karlstad. I torsdags var vi iväg till veterinären med Maja för att undersöka hennes klåda, hon har väl alltid kliat sig men de senaste 3 veckorna har det varit extremt. Hon blir helt till sig när man kliar på ländryggen. Vevar med bakbenen som en helikopter.

Så det veterinären kunde avgöra av undersökningen var att hon hade väldigt torr hud. Så hon fick recept för en kortisonkur plus att det togs ett blodprov om vi måste gå vidare med detta och skicka det till labb. Köpte även ett nytt torrfoder för allergiska hundar, (som vi lika gärna kunde köra med, oavsett om hon är det eller inte) och en balsamspray att använda efter dusch.

Så nu känns det ändå som att det borde bli bättre med allt kli. Man får ju göra och prova allt man kan.

Och imorn ska vi förresten på husdjursmässa Maja och jag. Ska stå där och representera djurhemmet på förmiddan. Blir nog riktigt roligt, har alltid velat gå dit men aldrig gjort eftersom inträdet tagit emot. Funderar på att ta med kameran och ta lite bilder, beror på hur upptagen man blir med försäljning.

Blir kul iallafall, trots att det blir en tidig morgon;)

Nej nu ska jag ta och tvinga mig ut till köket, funkar ju inte det här, haha.

Kommentarer
Postat av: yasmine modell mamma och fru

allt bra?

vore gulligt om du kunde rösta på min lilla sons bild i en tävling här kraaam

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=41529

2011-04-09 @ 22:03:20
URL: http://yasminegill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0