Söndag



Hade det riktigt trevligt igårkväll och det tror jag också att alla hade! Det bjöds på mummsig mat och efterrätt, även en del spektakel och lekar. Älskar att se hur folk kan bjuda på sig själva:) Blev rätt så sent in på natten och vi la oss seeeent här hemma. Somnade såklart i soffan så fort som vi kommit hem men blev redigt chockad när sambon väckte mig och undrade om vi inte skulle ta och lägga oss, då var klockan 5 på morgonen.

Så inte helt oförklarligt har det blivit en kort söndag, dock med mycket gjort. Tog som vanligt en riktigt lång promenad när vi vaknat och traskade runt i skogen med Maja. -I bara långärmad! Ja det har varit så varmt idag och solen har legat på hela tiden. Plockade med lite fina videungskvistar som nu lyser upp hela atmosfären i köket. Blir så fint när de slår ut till gröna små blad:)

Bakat bröd och badat/finklippt hunden har hon även hunnit med, jepp! Så nu ligger lilla tussa i soffan och sover som en stock♥ Hade även planerna att ta med henne på en cykeltur till affärn men där sket det sig rätt ut sagt. Korgen satt på plats, hunden med och man såg verkligen hur spännande hon tyckte att det var. Men när vi skulle trampa iväg rullade inte bakhjulet. Kedjan och pedalerna rullar på så fint men inte åker man framåt för det. Har kollat kedjan men den är ok så vet inte vad det kan vara. Väääldigt irriterande bara.

Men nu fick ja ju sitta här istället, bra det med.

Men har jag någon cykelkunnig läsare där ute så får ni ju gärna höra av er, har ju inte rört cykeln sen ja köpte den. Vill ju rulla runt på vägarna nu när det är så fint ute. & Maja med!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0