Måndag 10/5

Sitter på utbildningen och skriver ett projektarbete om en systemkamera, man blir ju inte liiite sugen! Har letat upp det bästa alternativet och då kostar den baaara 4 500:- Hehe, ja men det får allt bli den dagen jag inte har bättre saker att lägga mina pengar på.

Visst funkar digitalisen & mobilens kamera finns som sagt alltid till hands men det räcker inte helt om man vill skriva ut på fotopapper. Skulle vara så fint att ha riktigt profersionella bilder på Maja som man kan sätta upp i ramar. På sådär 100 x 70 cm:)

Men det blir den dagen!

Idag blir det som sagt att stå ut med en dags utbildning sen åker sambon och jag ner till fiskeaffären för att kolla på lite firredrag. Sånadär gummimaskar, jiggar, som finns i alla färger och varianter. Nästan som en godisaffär, älskar att gå runt å klämma på dom;)

Nej nu luktar det som att det är lunchrast, mmm! Yes, mycket riktigt så plingar det i micron. Riktigt illa hur man vänjer sig vid micromat egentligen, det är ju inte gott! Men nöden har ingen lag, nu blir det mat:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0